Χονδρική εμπορία ξηρών καρπών με κέλυφος και ψίχας.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Η εταιρεία ακολουθεί εξαιρετικά αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των προϊόντων και να εγγυηθεί την απόλυτη γεύση τους.

Όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους σε κρίσιμα σημεία επεξεργασίας.

Πριν από την τελική επιθεώρηση, η ψίχα ταξινομείται βάσει μεγέθους, και μέσω χρωματοδιαλογής απομακρύνονται οι ελαττωματικοί καρποί και επιτυγχάνεται ομοιομορφία στο χρώμα της ψίχας.

Συσκευάζουμε σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ και των ΗΠΑ, καθώς παρέχεται και η δυνατότητα για μεμονωμένες προδιαγραφές των πελατών.


Ίσως τα καλύτερα καρύδια στην Ελλάδα από τους δικούς μας καρυδεώνες στο οροπέδιο του Δομοκού.

Στην περιοχή του Δομοκού, τα καρύδια μας ευδοκιμούν σε κλίμα με δροσερό καλοκαίρι και κρύο χειμώνα. Τα δέντρα απολαμβάνουν στάγδην άρδευση και συστήματα σωστής λίπανσης πού εξασφαλίσουν ισχυρά, υγιή δέντρα και ένα μεγάλο, γεμάτο καρύδι ανοιχτού χρώματος. Στους καρυδεώνες τα καρύδια ωριμάζουν αργά, και ο επιπλέον χρόνος συντελεί στην πλήρη διαμόρφωση των καρυδελαίων. Αυτά τα καρύδια έχουν φυσική γλυκύτητα και υπέροχο διαυγές χρώμα.

Aπ’ το χωράφι στο πιάτο…!

Αμύγδαλα από τη συνεργαζόμενη εταιρεία PELMONDS, η οποία διαθέτει εκτεταμένους αμυγδαλεώνες στην περιοχή της Υπάτης. Το αγρόκτημα είναι δίπλα στον  Σπερχειό ποταμό που εξασφαλίζει ελαφριά αύρα μέρα και νύχτα και βοηθάει τους ξηρούς καρπούς να αναπτυχθούν αργά και να έχουν τέλεια γεύση.

Φιστίκια από επιλεγμένους συνεργαζόμενους παραγωγούς στην περιοχή της κοιλάδας του Σπερχειού που είναι η μεγαλύτερη περιοχή παραγωγής φιστικιών στην Ελλάδα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εμπόριο - Εξαγωγές
Διαλογή
Σπάσιμο
Παραγωγή Ψίχας
Συσκευασία

Χονδρική εμπορία ξηρών καρπών με κέλυφος και ψύχας.

Λεπτομερής χειροδιαλογή προϊόντος για την τέλεια ποιοτική αναβάθμιση του φιστικιού μας.
Η εταιρίας μας πείρα αναλαμβάνει την επεξεργασία και την αποφλοίωση των καρυδιών και σας τα προσφέρει σε άριστη ποιότητα.
Στο εργοστάσιο μας αποφλοιώνονται και επεξεργάζονται κατά βάση ελληνικής παραγωγής ξηροί καρποί
Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι οι ξηροί καρποί να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, με όλα τα θρεπτικά τους συστατικά.

Εμπόριο - Εξαγωγές
Διαλογή
Σπάσιμο
Παραγωγή Ψίχας
Συσκευασία